Szalay Endre

A lakatosom.hu ügyvezetője

Rólam
Több mint 20 éve foglalkozom alumínium és acél szerkezetek gyártásával, zárjavítással, kapufelújítással, kapuautomatizálással.
Ezek mellett rengeteg olyan egyedi elképzelés megvalósításában segítettem megrendelőimnek, ami a vasszerkezetek építésén mesze túlmutat, az alumínium ciszterna fedéltől az egyedi motor-doboztartó konzolig.
Szeretem a kihívásokat és az új dolgok megvalósítását, építését.
Fő célom, hogy a lehetőségekhez képest mindig maximálisan megvalósítsam megrendelőim elképzeléseit, legyen az bármekkora feladat is.
A megrendelő elégedettsége az én nyereségem.
Azért tanultam és tanulok mind a mai napig, hogy minél pontosabban és a legjobb minőségben szolgálhassam ki az Ön igényeit. Kérem, keressen meg, hogy segíthessek elképzelései megvalósításában!

Rólam mondták

Először nem igazán értettem, mi az, hogy lakatosom. Hiszen nekem nincs is lakatosom.

De amikor bajban voltunk – leszakadt a garázsajtó -, akkor még hétvégén is eljött, és megcsinálta. Profin. Azóta is gond nélkül működik.
Amikor automatizálni szerettük volna a kaput, a kocsi ki és beállásához távirányítóval nyitni és zárni, akkor nem csak a kaput automatizálta, hanem a kerítés javításban is segített.
Kiváló minőségben, nagyon precízen, a megbeszélt áron dolgozik.

Most már tudom, hiszen nekem is van lakatosom. Csak ajánlani tudom.

Gulyás László

Budapest

Kedves Endre és István!
Sokáig kerestük a nagy Őt (őket), de végül bizton mondhatom, megtaláltuk személyükben!
Köszönjük a fantasztikus terasztető munkát, amihez precizitás, gyorsaság, pontosság, ügyfélközpontúság és nem utolsó sorban emberség is társult.
István aprolólékosságát, mindenre kiterjedő figyelmét külön köszönjük!
Endre, Ön pedig a váratlan helyzetek szuper megoldója!
Köszönettel és hálával : 
Petra és Tibor

Budapest, XVI. kerület

Egy kis munkára lett volna csak szükségem/két szekcionált garázskapu beszerelése után a küszöböket kellett megoldani/ Szalay úr készségesen eljött, felmérte a munkát, közösen megkerestük a legoptimálisabb megoldást.
Kis türelmet kért a már folyamatban lévő munkái miatt, de végül is a megbeszélt időpontban az előre legyártott elemekkel, kifogástalan minőségben a munkát elvégezte.
Korrekt volt, az ár nem változott „menetközben” … tisztán, precízen adták át a munkát. Manapság nehéz megbízható jó szakembereket találni, de nekem sikerült.

Szalay urat csak ajánlani tudom másoknak is !

Bánki Gábor

e-mail: profaktum.kft@t-online.hu, K&H Biztositó Zrt., 1163.Budapest, Katóka u.51

Endre készítette a bonyolult megoldású teraszomat.
Precíz, problémamegoldó, alkalmazkodó munkával, reális áron.
Júlia asszony ajánlásával

Kistarcsáról

Endre szakmáját jól ismerő, megbízható, minőségi munkát végző kreatív szakember.
Csak ajánlani tudom.

http://www.izvilagkft.hu

Novák-Nagypál-Kálló Bt.

Bp., XVI. kerület, Gordonka u. 64

Szalay Úr, lépcsőfeljárót készített nálam. Az általa elvégzett munka, precíz, pontos és minőségi. A Mester Urat mindenkinek csak ajánlani tudom.

Orosházi Sándor

Bp., XVI. kerület

Precíz felmérés, a munka szépen kivitelezve, ügyes problémamegoldások. A kaput működtető motor beállítása is nagyon alaposan történt, az ár a munka elvégeztével sem változott meg. Normális és szakszerű hozzáállást tapasztaltam. Teljes mértékben elégedett vagyok. Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy tudok-e egy jó lakatost, biztosan Endrét ajánlom majd. Köszönöm neki a munkáját!

K.P.

Csömör

Szalay Úr már többször végzett nálam lakatos munkát, szép és precíz munkájáról, udvariasságáról, korrektségéről korábban is meggyőződtem.
Elképzelésemet elmondva kikértem a véleményét, és mert ésszerű, egyszerű, és minden szempontból tökéletes, jó megoldást javasolt, tanácsát megfogadtam. Mind a munka felméréséhez, mind az elvégzéséhez a megbeszélt időpontban most is pontosan érkezett. A műhelyben a méretre előkészített munkadarabot a helyszínen szakszerűen, precízen, gondosan a helyére hegesztette.
Munkáját mindenkinek ajánlani tudom, és a jövőben, ha ismét lakatos munkára lesz szükségem, feltétlenül őt szeretném hívni.
Z. Zsuzsa

Budapest, XIV. kerület

Egyik ismerősünk ajánlotta kapugyártáshoz az Endrét. Felhívtuk, kijött, egyeztettünk. Majd a megbeszéltek szerint legyártotta a kaput határidőre. Amikor elkészült, elhozta és felszerelte. Tökéletesen működik. Csak ajánlani tudom.
Gráf Zoltán

Budapest, XVI. kerület, Ciinkota

Meg vagyunk elégedve a munkájával, szépen dolgozik és hamar jön. Csak ajánlani tudom.
Vári Krisztina

Cukrásztermelő üzem

Társasházi közös képviselőként többször volt szerencsém együtt dolgozni Endrével, minden esetben precíz, kiváló munkát végzett. Egyetlen dologra kell nála figyelni, időben le kell szerződni vele, mert hamar betelik a naptára. Csak ajánlani tudom. Üdv:

Kovács Bence

Budapest

Endre készített részemre egy viszonylag bonyolult acélszerkezeti munkát.
Az előre gyártott elemeket helyszínen hegesztette össze, amely pontos, szakszerű munka volt.
A felmerült igényeket rugalmasan megoldotta, így hozzáállásával is elégedett vagyok.
Bosits Gyula

Budapest, XVI. kerület

Endrével bejárati vaskapu javítása miatt találkoztam első alkalommal.
A felmérés és utána a javítás precíz munkára vall. Azóta is kitűnően működik.
Most egy bejárati ajtó zárcseréjét végezte el. Nem hitegetett, megmondta kb. mikor tudja a munkát beütemezni. Pontoson jött és elvégezte.
Csak ajánlani tudom.
Tatár Jánosné

Cinkota

Tisztelt Endre!

Köszönjük gyors segítségedet és precíz munkádat. A kapu remekül működik! Munkádat mindenkinek csak ajánlani tudom!

Köszönettel:

Kiss László

Budapest, XVI. kerület

Kedves Ismerőseim és Ismeretlen építkezők!
G. Károly vagyok Budapestről
Szeretnék bemutatni mindenki számára egy magánvállalkozói szerkezetlakatos céget: https://lakatosom. hu, 1165 Budapest, Újszász u. 47/e / és annak tulajdonosát Szalay Endrét,
akit egy rendkívül nyugodt nagy tudású szakembernek ismertem meg. Barátom ajánlása révén találtunk egymásra, akinél Csömörön kiváló minőségű kerítés és úszókapu kialakítást végzett. A honlapján  megnéztem egyedi munkáit és tetszettek. Ezek után, több munkáját látva, felvettem vele a kapcsolatot. Budapesten lévő családi házunk úszókapujának felújítását és automatizálását kértem tőle. A mai árak és viszonyok mellett a felmérése után egy korrekt árajánlatot kaptam. A kivitelezési munkák időpontjában is megeggyeztünk, melyet a cég maradéktalanul be is tartott. Menetközben minden a megbeszélésünk szerint zajlott /pontos munkakezdés, kivitelezés, stb/. Ami lényeges volt és jól esett számomra, hogy a munkavégzés közben nem változott a kivitelezési ár. Valamint Szalay úr minden felmerülő kérésemet teljesítette, ami manapság a kivitelezők részéről ritkaság számba megy. Házunkon nagyon sokan dolgoztak már, ilyen hozzáállással ritkán találkoztam. Manapság nehéz megbízható jó szakembereket találni, de nekem, hála istennek Endre személyében ezúttal sikerült.
Endrét bátran merem ajánlani mások számára is!
Budapest, 2020-03-21

G. Károly

Budapest

Az ember valódi bére nem az, amit munkájával megszerez, hanem amivé általa válik.

John Ruskin

Keressen

Pin It on Pinterest

Share This